PRAKTIJK TOT NADER ORDER GESLOTEN !!!

Onderstaand bericht werd heden (24 maart 2020) van mijn beroepsvereniging ontvangen:


(…)
Verscherpte maatregelen: sluit je praktijk!
Voor het geval er toch nog VBAG-leden zijn die cliënten ontvangen in hun praktijk, vanaf nu kan dat niet meer. Het kabinet heeft gisteravond verscherpte maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Voor paramedische praktijken geldt dat zij cliënten uitsluitend kunnen helpen via beeldbellen. Hoewel onze beroepsgroep niet met name is genoemd, geldt dat ook ons.

Voor zover dat mogelijk is in jouw werk, raden we je aan de telefoon te gebruiken of beeldschermconsulten te geven. In de nieuwsbrief van gisteren kun je lezen hoe je dat laatste veilig kunt doen.

Het is een zware tijd, dat geldt voor ons allemaal. Voor wie financieel geheel afhankelijk is van zijn of haar praktijk, is het extra moeilijk. Laten we hopen dat de maatregelen het gewenste effect hebben en het virus zullen indammen zodat we binnen afzienbare tijd weer aan het werk kunnen in onze praktijken en daar weer mensen kunnen gaan helpen. Steun elkaar en houd moed.

Het bestuur
(…)

Het bericht laat niets aan duidelijkheid te wensen over en ik kan niet anders dan mijn praktijk sluiten! Zodra er een positiever bericht te melden is zal ik dat zeker doen!
Voor vragen en opmerkingen kunt u mij bereiken onder 0683651854

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *