Gastenboek

[gwolle_gb_write button=”true”]

18 reacties

 1. Ik ben een persoon van ‘eerst zien dan geloven’ dus had ik een beetje twijfel of het wat voor mij zou kunnen zijn.
  Naar een heftige rugoperatie en veel fysio bleef ik veel problemen houden.
  Via een kennis had ik vernomen dat Jan van Limbeek veel voor haar had kunnen doen.
  Dus waarom niet voor mij ?
  Contact opgenomen, en naar een prettig informatief gesprek een eerst afspraak gemaakt.
  Naar een aantal behandelingen ging er iets in mijn lichaam veranderen, en wel in positieve zin.
  We zijn nu meer dan een half jaar verder, en heb mede door de behandeling meerdere functies die hersteld zijn door de behandeling.
  Ik adviseer ieder, om toch even verder te kijken dan de fysiotherapeut alleen want het werkt echt.
  Jan bedankt, je bent voor mij een topper !

 2. Na een lange periode van klachten als vermoeidheid, misselijkheid, concentratiegebreken en alles wat kwam kijken bij een chronische darmontsteking, werd bij mij in 2013 de diagnose colitis ulcerosa vastgesteld. Na een aantal maanden met gebruik van medicatie waren de ergste klachten onder controle, maar van het bovenstaande kwam ik niet af. Jan stelde voor om acupunctuur te proberen in combinatie met Chinese kruiden en ik merkte vrijwel direct resultaat. Als ondersteuning voor het lichaam kreeg ik de kruiden mee, waardoor een acupunctuurbehandeling niet vaak nodig was. Dankzij een betere concentratie ben ik in staat mijn werk veel beter uit te voeren en kom ik de dag moeiteloos door. Er zijn eigenlijk teveel verbeteringen om op te noemen, maar stel je maar eens voor dat je je gewoon gezond kan voelen nadat je gediagnosticeerd wordt met een ziekte die ‘ongeneesbaar’ is. Jan heeft deze ziekte voor mij draagbaar gemaakt.

 3. In het begin vond ik de gedachte, van allerlei naalden in je lijf krijgen, nogal beangstigend. Maar, het valt heel erg mee. Zeker als je ziet welke positieve verbeteringen er ontstaan. Ook hele simpele zaken, zoals last van je rug, kunnen met acupunctuur opgelost worden of in iedergeval wordt het herstel ondersteund. Jan bedankt.

 4. Ik kwam in contact met Jan Limbeek van Zusanli acupunctuur bij mijn familie in Zoetermeer.
  Mijn verhaal begint in het jaar 2000 toen ik mijn eerste nekoperatie onderging, hierna volgde er nog 4 waarvan 2 om een dwarslaesie te voorkomen. Ik leef al 14 jaar met pijn en zware medicatie omdat het ruggenmerg is beschadigd door alle fusies die in mijn nek zijn gedaan. Tevens is op de plaatsen die zijn geopereerd flink wat litteken weefsel ontstaan. Ik heb voor deze pijn veel ziekenhuizen in Nederland bezocht waaronder pijnklinieken en Neurologen waarvan ik een kastje kreeg om impuls af te geven aan de zenuwen zodat de pijn zou verminderen. Echter niets hielp overal werd ik weer naar huis gestuurd met de mededeling “U moet er mee leren leven” wij kunnen niets meer voor u doen, het gebied is te gevaarlijk, wij durven het niet aan !. Misschien is het een optie om de medicatie ophogen….. Ik was uitgeput van jaren pijn lag ‘s-middags in bed omdat ik geen energie meer had om maar iets te ondernemen. Ik was altijd een vrolijke actieve vrouw geweest en daar was in al die jaren van pijn niets meer van over tot dat ik Jan ontmoette. Jan trof mij op one of those bad days tijdens een etentje. Hij observeerde en zag. Inmiddels heb ik drie behandelingen bij hem ondergaan en mijn situatie is al sterk verbeterd. De snijdende pijn rond mijn hoofd is zeker 70 procent verminderd. Ook de Chinese kruiden die Jan mij gegeven heeft laten mij beter voelen dan dat ik deed.
  Ik realiseer mij dat er iets kapot is in mijn nek en dat ik daar mijn leven rekening mee zou moeten houden maar met minder pijn krijg ik weer kwaliteit van leven terug en zal ik weer aan sociaal verkeer kunnen deelnemen. Kortom Ik ben Jan erg dankbaar dat hij door zijn kennis van acupunctuur in staat is geweest om het wel met mij aan te durven!.

 5. Jarenlang heb ik last gehad van mijn darmen en hiervoor ben ik ook voor onderzoeken in ziekenhuizen geweest. Helaas is de medici nooit met een verklaring of oplossing gekomen. Ik kwam op Vlieland met Jan in contact en vertelde hem mijn klachten. Hij vertelde meteen dat hij mij zou kunnen helpen. Ik ben een Groninger en blijf sceptisch maar gelukkig wel nieuwschierig. Ik heb een afspraak gemaakt en ik merkte al na 3 behandelingen dat ik geen diarree klachten meer had en meer energie kreeg. Nu na 6 behandelingen kan ik zeggen dat ik van mijn darmproblemen verlost ben. Iets waar de reguliere artsen geen oplossing voor hadden, is met acupunctuur binnen enkele weken behandeld. Bedankt Jan!!!

 6. Weer een fijne behandeling gehad van Jan. Kwam voor het verlichten van mijn verkoudheid (met hoofdpijn) en het behandelen van mijn hooikoorts. Mijn holtes voelden weer vrij aan en de hoofdpijn was direct verdwenen. Bedankt!
  Tot de volgende keer

 7. Vanmiddag weer een behandeling gehad voor mijn diabetes door Jan van Limbeek zijn expertische blijft mijn glucose op een stabiel niveau.
  bedankt Jan

 8. Ik had last van nekpijn , kon daardoor moeilijk gaan verliggen en had de hele dag last van het feit dat ik de nek moeilijk tot niet kon draaien.
  Naar de huisdokter geweest , röntgenfoto gemaakt waar niets op te zien was.
  Ibuprofen voorgeschreven gekregen maar geen effect , pijn bleef.
  Na twee behandelingen door Jan van Limbeek pijn vrij en kon ik mijn nek weer naar behoren bewegen .
  Uitstekend resultaat zonder het slikken van medicijnen !

 9. Door overbelasting van mijn linker heup , liep ik volgens onze huisarts een slijmbeursontsteking op . Veel pijnstillers voorgeschreven gekregen maar ondanks dat was de pijn zo hevig dat ik meer dan 8 nachten niet kon slapen en mijn heil zocht in midden in de macht te puzzelen .
  Na twee sessies bij Jan was mijn pijn weg , echt ongelofelijk .

 10. Afgelopen jaar ben ik in contact gekomen met Jan.
  Na jaren slaapmedicatie te hebben gebruikt, slaap ik nu zonder medicatie.
  Chronische vermoeidheid is voor 90% verdwenen.
  Mijn darmproblematiek is nu redelijk goed op peil.
  Een dag voor een operatie ben ik behandeld door Jan (.iv.m narcose heb ik altijd een dag of 2 last van hevig braken). Na ontwaken uit de narcose geen last van braken en niet misselijk, geweldig gevoel.
  Heb veel last van hitte aanvallen, helaas nog niet onder de knie maar wel iets verbeterd. Ik heb er het volste vertrouwen in dat dit goed gaat komen.
  Dank je wel Jan je bent een Topper.

 11. Ik heb chronisch lage rugklachten. Na een accupunctuurbehandeling was er merkbaar een verlichting van de klachten.

 12. Vorig jaar februari / maart 2x behandeld met acupunctuur en Chinese kruiden voor hooikoorts klachten.

  Nooit meer ergens last van gehad. Voorheen veel niezen, verkouden, dikke ogen van maart tot juli en nu nergens meer last van gehad.

  Heel blij met het resultaat!

 13. Vorig jaar paar keer behandeld ivm rugproblemen. Sindsdien gaat het erg goed. Jan is lekker no nonsens en verstaat zijn vak goed!

 14. Hoi Jan,

  Je behandeling was weer super echt ongelooflijk dat je eerst krom staat met rugklachten en niet veel kan doen, en het volgende moment is de pijn weg, en kan je weer goed functioneren. Natuurlijk moet je wel even geduld hebben je lichaam moet wel even de tijd hebben om te resetten, maar daarna kan je weer van alles. En dat alles zonder pilletjes daar heb ik zo’n hekel aan. Eén ding heb ik wel geleerd ik moet gelijk een afspraak maken voor een APK zodat ik dat niet kan uitstellen. Weer hartelijk dank Jan je bent echt toppie voor mij.

 15. Voor meerdere klachten, een correct behandelplan gemaakt.
  Start van 2 behandelingen per week en na 1,5 week ging in eens de zon weer schijnen voor mij. Ik ben nu na 7 behandeling weer een gelukkig mens, zonder klachten.
  Bij nieuwe klachten ga ik zeker weer een afspraak maken.

 16. Tijdens een fietstochtje een flinke smakker gemaakt. Buiten de schaafwonden, ook het kniegewricht verdraaid. Nadat de wonden genezen waren, toch nog last van een ongewillig kniegewricht. Jan heeft me behandeld; knie voelt weer goed aan en het stramme gevoel is weg. Ook zijn de beurse plekjes weg. Jan bedankt.

Reacties zijn gesloten.