Stand van zaken mbt Covid-19

In januari en februari 2021 is de praktijk gesloten geweest wegens de lock-down. Gelukkig is het vanaf maart 2021 wel weer mogelijk om met acupunctuur te behandelen. Ook de latere lock-downs hebben invloed gehad op de behandelingen. Er zijn geen bijzondere eisen om te behandelen. U kunt de behandelruimte zonder mondkapje binnenkomen.

Door de lock-down kreeg ik de mogelijkheid mij te verdiepen in door Covid-19 veroorzaakte longproblemen. In een volgende blog ga ik nader in op deze problemen. Ook de oplossingen zal ik bespreken.

Verder komen er blogs over andere belangrijke onderwerpen. Bijvoorbeeld hooikoorts, maar ook slapeloosheid en algemene pijnklachten.

Voor vragen of een afspraak kunt u mij bereiken via info@zusanli.nl of anders via het contactformulier.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *