Revolutionaire aanvulling(en) op ‘balance methode’

Een veelbelovende titel van een veelbelovende serie komende berichten! Dit omdat ik van 17 t/m 19 november 2017 deel heb genomen aan een ‘seminar’ (lees intensieve (na)-scholing) van Brad Whisnant in Parijs.

rechts Brad Whisnant

rechts Brad Whisnant

Voor meer over Brad klik hier

Brad is een zeer bevlogen Amerikaanse acupuncturist die op een no-nonsense manier acupunctuur in de ‘American way of life’ heeft ingepast. Dat wil zeggen er dient altijd een snel resultaat verkregen te worden en bi voorkeur een blijvende resultaten geboekt te worden na een serie behandelingen.
Dat er sprake was van onmiddellijk resultaat werd tijdens de 3 dagen wel duidelijk! Zo werden er:
-Hoofdpijn en migraine
-Rugklachten
-Knieklachten
-Spijsvertreringsklachten
etc. etc. behandeld.

In een enkele behandeling werden met name klachten aan het bewegingsapparaat sterk verminderd, maar ook spijsverteringsklachten reageerden bijzonder goed op een aantal behandelingen gedurende de drie dagen.

Het revolutionaire aan de behandelingen van Brad is dat hij zowel de ‘balance methode’ van Master Tung als die van Richard Tan toepast gecombineerd met zijn jarenlange ervaring door het behandelen van 100+ patiënten in zijn eigen praktijk.
In de komende berichten zal ik een aantal van de zeer effectieve behandelingen bespreken.
Mochten er op voorhand al vragen of opmerkingen zijn schroom dan niet om de te stellen. Dat kan via de telefoon op 0683651854 of via het contactformulier

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *